Visst är det både skönt med en nystart, men det kan också vara pressande…Allt måste förändras, förbättras.

Nu är det dags att bli den där som tränar regelbundet, har fullt i sin sociala kalender, ett kärleksfullt förhållande, där man har massor med sex och ens relation med barnen är så öppen och går så friktionsfritt…..Och då har vi inte ens kommit till det perfekta jobbet där man har en bra lön, kreativa och givande arbetsuppgifter med roliga arbetskamrater.

  

Vissa av er har kanske detta i ert liv redan, men det är säkert något av ovanstående områden där det haltar…Det beror ofta på gamla mönster och förhållningssätt. Antaganden som man fått ipräntat sen man var liten…Hur vi tänker kring relationer, pengar, prestation….De flesta självhjälpsböcker pratar om att fylla på med positiva affirmationer och att tänka positivt. Ja, det kan funka och bör användas, sen, MEN om det ligger saker i vägen, så spelar det ingen roll hur positivt du försöker tänka..
Kroppen känner inte att dessa tankar stämmer med känslan i kroppen, och då kommer inget att ändras i grunden. Men när kroppen/sinnet får accepta och sen släppa på det gamla sättet att reagera, så görs plats för de nya tankarna och sätten att bete sig på.

Det är något jag ser hända hos alla klienter, oavsett vilken anledning de har kommit för, det är samma sak för alla….Acceptera och släpp, för GOTT!

Varmt välkomna att höra av dig eller att läsa mer här på hemsidan om hur EFT kan vara ett sätt för dig att släppa dina gamla mönster! De flesta jag träffar blir av med sitt “problem” på tre träffar, tro det eller ej!

 

/ Jane

Pin It on Pinterest

Share This