Jane Fogelström

Mitt namn är Jane Fogelström, jag bor på en ö mitt i Stockholm. Jag är gift och har tre lite större barn, och har en hund som gärna är där matte är!

Jag skulle kunna fylla flera sidor med allt jag själv gjort för att må bra, för att hela mig själv efter en tuff barndom. Mitt eget letande efter läkning har lett mig till att helt byta “bana” från ett traditionellt yrke till att dela med mig av mina upptäckter till andra…min förhoppning är att alla inte måste gå min “långa” väg, utan direkt kan använda det som faktiskt gör skillnad på djupet. Jag är på ett sätt en otålig person, som inte slösar tid på långsamma, ibland overksamma metoder. Det har lett mig till att lära mig mer om det ni kan läsa om här på min hemsidan och som jag nu själv erbjuder andra:)

Min bakgrund är inom vården, arbetade först som sjuksköterska och sedan 2001 som barnmorska. 2006 utbildade jag mig till profylaxinstruktör då jag såg vilken enorm skillnad det var för de födande om de fick stöd i bla andning och avslappning. I den utbildningen ingick en kurs på Svenska institutet för sorgbearbetning, där jag själv valde att gå en fördjupningskurs.

Jag har utarbetat en samtalsmetod att använda vid förlossningsrädsla, BC-metoden (Birth of Courage). Den innebär att i ett sakta mak våga se alla sina rädslor och bearbeta dem en och en med rätt strategier och verktyg. Erbjuder enskilda samtal och kurser vända mot personal. Läs mer på www.birthofcourage.se

Blev tipsad av en kollega om att EFT vore ett bra komplement till samtalsmetoden. Tyckte det lät konstigt och tvekade mycket innan utbildningen startade. Men inom 20 min förstod jag vad enormt kraftfullt Mindful EFT, tillsammans med de andra metoderna, var för att läka minnen/trauman, och inte minst att jag själv behövde det!

Naturligtvis är en av min specialiteter förlossningsrädsla, men också nedanstående områden, då det är något jag själv gått igenom:

en tuff/traumatisk barndom
ätstörningar/felaktig kroppsuppfattning
problem med relationer, till vänner eller i kärleksrelationer
om man lider av låg självkänsla/självförtroende
Unga vuxna/tonåringar känner jag ett extra intresse för och att behovet är stort…

Efter besök hos mig kommer du finna ett effektivt sätt att behålla dina egna energier och inte påverkas så mycket av andra människor. Varmt välkommen att höra av dig för att få mer information om något som kan vara det du inte visste att du behövde:)

Birth of Courage

Läs mer

Mindful EFT

Läs mer

Nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt och mina erbjudanden!

Nu prenumerar du på mitt nyhetsbrev!

Pin It on Pinterest

Share This